ΣTHΜΕΝΑ | Συμπληρωματικές καταθέσεις

01/05/2012 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 01/05/2012 - 14:40

Η τηλεοπτική "Δίκη" στo ΣΚΑΙ με τον Κυριάκο Θωμαΐδη προχώρησε χθες σε μια νέα αποκάλυψη σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο από πέρυσι το καλοκαίρι και που σχεδόν εννέα μήνες μετά δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι έφταιξαν και δεν έχουν πληρώσει όσοι έστησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος σχεδιάζει να απαγγείλει νέες συμπληρωματικές κατηγορίες γύρω από τα στημένα ματς.

Συγκεκριμένα, καλεί στις 10 Μαΐου τους Γιώργο Μποροβήλο (Πρόεδρο Αστέρα Τρίπολης), Δημήτρη Μπάκο (Ιδιοκτήτη Αστέρα Τρίπολης), Νίκο Χάλκο (Πρόεδρο Ηλιούπολης), στις 14 του ίδιου μήνα τον Γιώργο Τσακογιάννη (Ιδιοκτήτη Ηλιούπολης) και στις 25 Μαΐου τον Αχιλλέα Μπέο (Ιδιοκτήτη Ολυμπιακού Βόλου).

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, αμέσως μετά τις συγκεκριμένες καταθέσεις θα καλέσει και τον Μάκη Ψωμιάδη, που εκδόθηκε επιτέλους στην Ελλάδα από τα Σκόπια, όπου κρατούνταν το τελευταίο εξάμηνο.

Είναι δεδομένο, πως όλοι όσοι είχαν στο παρελθόν επαφές με τους ανωτέρω, έχουν χάσει ξανά τον ύπνο τους, φοβούμενοι νέες αποκαλύψεις γύρω από τα στημένα ματς...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey